Cautare

1658 de rezultate pentru "cuvinte latinesti" (4.99 secunde)
Cu alte cuvinte, liderul pesedist intentioneaza sa sustina ca "epoca dinozaurilor" din PSD, ce erau de neclintit din functiile pe care le ocupau, este pe cale de a se incheia.
Cu alte cuvinte, dragi parinti, treaba este extrem de clara: seful Inspectoratului Judetean Scolar Constanta mai are putin si dispune interzicerea poezioarei "Catelus cu parul cret”, nu de alta, dar parintii inconstienti chiar nu realizeaza ca isi indeamna, prin intermediul respectivelor versuri, proprii copii la furat!!
Cu alte cuvinte, vrea drept conditie de validare prezenta a 50% plus 1 din totalul celor inscrisi pe listele de vot, fara sa se tina cont de rezultatul Rensamantului.
Celor care fac asemenea comparatii si ajung la concluzia ca acum ar fi "mai grav", "mai mult" sau, cu alte cuvinte, "mai ilegal" sau "anti-constitutional", le aduc un singur contra-argument:
AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Eu, angajator, cu alte cuvinte, m-am trezit pe lista de plata cu tot felul de Bula adusi acolo de erori de logica, prostia maselor si bancuri proaste ale destinului.
As vrea, nu atat de succint ca domnul ministru Dusa, dar in cateva cuvinte, sa spun ca 2014 a fost un an bun pentru Armata Romana, dar e important ca 2015 si 2016 sa fie si mai buni decat 2014.
Cu alte cuvinte, ii rog pe bucuresteni sa aiba incredere, sa vina la vot si sa il voteze pe cel care vine cu solutiile cele mai eficiente, cele mai practice si cele mai usor de aplicat.
La fel ca la peluza, fondul principal de expresii strigate in piata nu depaseste doua sute de cuvinte, iar rimele preferate, in semn de europenism, desigur, sunt cele cu UE.
Ordonanta cu pricina nu are cum sa contina mai mult de 1.000 de cuvinte. Prin urmare, ametitii astia de la USR au depus cate 5 amendamente la fiecare cuvant din OUG.
Cu alte cuvinte, devenind din putere judecatoreasca neutra politic o putere politica avand agenda proprie.
Cu alte cuvinte, NU EXISTA UN PARTID AL LUI DACIAN CIOLOS. Isi aminteste cineva ce loc ocupa Dacian Ciolos si inexistentul sau partid in noiembrie 2017 conform sondajului Avangarde?
Cu alte cuvinte, avem de-a face cu un contract ce se constituie intr-o elocventa dovada a risipei fondurilor publice de catre echipa manageriala a CNE-PROD.
Cu alte cuvinte, a cumparat la un pret mediu de 23,74 USD/MWh, in timp ce pe aceeasi piata Electrica practica un tarif mediu de 56,5 USD/Mwh.
Entuziasmul ministrului a fost completat de cel al prefectului Danut Culetu, care s-a aratat incantat de cum aratau plajele in cursul zilei de ieri si este convins ca vom auzi cuvinte de lauda pentru turismul romanesc:
Cu alte cuvinte, PNL si PD se pregatesc sa-i demita pe cei mai importanti doi oameni din stat dupa presedintele Romaniei.
Cu alte cuvinte, doar pentru perchezitionarea unui demnitar este necesar sa se intruneasca Senatul sau Camera Deputatilor. Este un caz unic deoarece nici o alta institutie din Romania nu este consultata atunci cind un salariat de-al sau urmeaza sa fie arestat, retinut sau perchezitionat.
"Comersantii” de gablonzuri si fructe-legume, cu alte cuvinte cei care practica mini-comertul de "sezon" au fost luati in colimatorul edilului sef al Mangaliei.
Cu alte cuvinte, declaratiile anti-premier au fost combatute cu fermitate. Potrivit senatorului PNL Puiu Hasotti, „liberalii sunt alaturi de presedintele partidului si totodata premierul Calin Popescu Tariceanu”.
Toata lumea a simtit o schimbare in genul acesta de manifestari”, a caracterizat, in cateva cuvinte, seful PD Salaj, Viorel Stanca, Zilele Cetatii din acest an, in conferinta de presa, desfasurata ieri.
google-analytics.com